Työhyvinvointi-messut

Heidi Kormanon luovat työpajat Luova Kohtaaminen -alueella, E 312

ti 13.09.2022 11:30-16:30
ke 14.09.2022 11:30-16:30
to 15.09.2022 11:30-16:30

Luova Kohtaaminen -alue, E 312

Luovuuskouluttaja Heidi Kormanon kädentaitoihin ja hauskaan, luovaan yhdessäoloon perustuvat työpajat ovat mukava tapa rentoutua ja löytää työkavereista uusia piirteitä. Käsillä tekemisen merkitykseen on hiljalleen herätty ja sillä onkin monia positiivisia vaikutuksia. Työpaja on kynnyksetön paikka tutustua ja verkostoitua myös muiden messukävijöiden kanssa – tai pyydä asiakkaasi mukaan luovaan hetkeen! Yhdessä tekeminen luo mukavan tunnelman. Työpajat ovat maksuttomia ja voit myös varata paikkasi etukäteen.

Heidi Kormano vetää messuilla useita erilaisia luovia hetkiä, kuten Mestariyksilö– ja Sulka hattuun -työpajoja, jossa opetetaan tekemään kannustavia merkkejä itselle sekä jaettavaksi muille työyhteisön jäsenille. Retrotapetti-työpajassa taas rakennetaan kaikkien messukävijöiden kanssa yhteistä luovaa projektia kolmen päivän ajan. Retrotapetti kuvaa käytännön tasolla monen ihmisen työpaikkaa; sitä kuinka yksittäiset työpanokset luovat yhdessä kokonaisuuden.

Työpajat messupäivinä klo 11.30 ja 13.30, 14.30 sekä 15.30.
Kokeilutyöpaja kestää aina 20 minuutista 45 minuuttiin työpajasta riippuen.

 

Vaivaako yritystäsi ilon puute, jumittuminen, negatiivinen viestintä, yhteistyöhaluttomuus tai joku muu piilossa oleva ongelma? Luova työpaja auttaa avaamaan yrityksesi liiketoimintaa hidastavia toimintakulttuurin haasteita. Kohtaamiskouluttaja Kamun ja Heidi Kormanon luovilla työpajoilla tiimin työyhteisötaidot ja yksilön hyvinvointi ovat keskiössä. Tule tutustumaan tekijöihin ja kokeile itse maksutonta työpajaa.

#ihmisymmärrys #eteenpäin #yhdessä #monialainen #ratkaisu

Tutustu myös samalla alueella järjestettäviin Kohtaamiskouluttaja Kamun -työpajoihin »

Tervetuloa Luova kohtaaminen -alueelle E-halliin osastolle E 312!

Teema: Työhyvinvointi