Työhyvinvointi-messut
{Content.image.alt

HYVÄN OLON RESEPTI – Workshop

ti 11.09.2018 10:30-11:30
ke 12.09.2018 10:30-11:30
to 13.09.2018 10:30-11:30

Workshop-tila, A-halli 2. krs

Kuinka saada lisää rentoa asennetta ja iloa liikkumiseen? Kuinka pitää vaativassa työtahdissa huolta aivojen riittävästä vapauden tunteesta ja energiasta? Kokkaa juuri sinulle sopiva hyvän olon resepti! Maku ja energian määrä on sinun valintasi. Tähän soppaan saat aineksia KYLÄ Groupin workshopista.

Workshopeihin mahtuu 20 henkilöä ja ne vaativat ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittaudu mukaan alta löytyvien linkkien kautta:

TIISTAI »

KESKIVIIKKO  »

TORSTAI »

 

Workshopin fasilitoijat:

Varpu Valkeinen
Varpun intohimona on ihmisen kehon ja mielen hyvinvoinnin lisääminen. Hän on koulutukseltaan Medicin Teknisk Ekonom, joka yhdistää liikuntalääketieteen, hyvinvointivalmentajan, urheiluhierojan ja japanilaisen akupainannan osaamista surutta sekä ilolla arjessaan asiakkaittensa kuin myös oman hyvinvointinsa hyväksi.

Anu Lehtimäki
Fysioterapeutti ja pilates-ohjaaja Anu Lehtimäki on lempeä ja tarkka kehonhuollon ammattilainen. Kuntoutustyö ja terveyttä tukeva sekä kipuja ennaltaehkäisevä työ innostavat Anua. Aito innostus ja tuki välittyvät Anun työssä eteenpäin auttaen asiakasta esim. fysioterapiassa asetettuja tavoitteita kohti.

KYLÄ Group on uuden ajan yrittäjien osuuskunta, joka koostuu
monialaisesta rohkeasta ja rohkaisevasta asiantuntijajoukosta ja
verkostosta. KYLÄläisten missio on vahvistaa yksilöä ja yhteisöä uuden
ajan murroksessa. Nähdään messuilla!

www.kylagroup.fi
www.facebook.com/kylagrouposk
www.instagram.com/kylagroup