Työhyvinvointi-messut
{Content.image.alt

Kuinka toteutan työhyvinvointia tukevan mindfulness-hankkeen? – Vältä sudenkuopat

to 13.09.2018 13:30-14:15

Seminaaritila, Hyvinvointi kylä

Esitys auttaa sinua tunnistamaan mindfulnessin hyödyt organisaatiollesi ja löytämään sopivan tavan toteuttaa hyvinvointia, tuottavuutta ja työssä onnistumista tukeva mindfulness-ohjelma. Tutustut parhaisiin käytäntöihin ja opit tunnistamaan mindfulness-ohjelmien toteuttamiseen liittyvät sudenkuopat jo ennalta!

Mindfulnessin eli tietoisen läsnäolon kehittäminen tukee tutkitusti työhyvinvointia ja ehkäisee työuupumusta. Tietoisen läsnäolon kehittäminen lisää keskittymiskykyä ja on oman työn johtamisen tärkeä onnistumistekijä. Myös tunneälyn ja vuorovaikutustaitojen on todettu kehittyneen. Tule kuulemaan konkreettisesta hanke-esimerkistä ja sen vaikuttavuudesta.

Lue lisää työelämän mindfulness-hankkeista »

Esimerkki hankkeen vaikuttavuudesta »

 

Puhuja:

Antti-Juhani Wihuri on johdon ja työyhteisöjen valmentaja ja mindfulness-ohjaaja, jolla on yli 25 vuoden kokemus mielen säännöllisestä harjoittamisesta meditaation avulla. Hänen perustamansa Mind at Work Oy on ollut yksi mindfulnessin työelämässä hyödyntämisen pioneereja Suomessa. Hänen kirjansa ”Mindfulness työssä – Tietoinen läsnäolo vapauttaa onnistumaan” (AlmaTalent, 2014) on yksi luetuimpia aiheesta. Tutustu myös blogiin ja mindfulness-vinkkeihin osoitteessa www.mindatwork.fi.