Työhyvinvointi-messut
{Content.image.alt

Mindfulness-MBSR -menetelmän vakuuttavat tieteelliset tutkimustulokset työhyvinvoinnissa

to 13.09.2018 11:00-11:30

EcoOnline - Speaker's Corner, A-halli

Jo yli 40 vuotta sitten Mindfulness MBSR-menetelmä otettiin käyttöön USA:ssa University of Massachusettsissa. Alusta lähtien menetelmää on kehitetty tieteellisten tutkimusten tukemana, mutta viimeisten 5 vuoden aikana tutkimusten lukumäärä on kasvanut lähes räjähdysmäisesti.

Tutkimuksiin perustuvan vahvan näytön siivittämänä lukuisat maailman johtavat yritykset ovat tuoneet Mindfulness MBSR-menetelmän tärkeäksi osaksi työhyvinvointiohjelmaansa. Menetelmän hyödyt näkyvät mm. resilienssin, työssäjaksamisen, priorisoinnin, tunneälyn, tiimityöskentelyn sekä luovuuden parantumisena. Luennolla tutustut uusimpiin tieteellisiin tutkimustuloksiin ja Mindfulness MBSR-menetelmän keskeisiin harjoitteisiin työhyvinvoinnissa.

Puhuja: perustaja ja toimitusjohtaja Leena Pennanen, Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy. Saksassa saamiensa vakuuttavien kokemusten innoittamana hän toi menetelmän Suomeen vuonna 2003. Leena on ainoa University of Massachusettsin sertifioima MBSR-mindfulness-ohjaaja Suomessa. Hän on alan pioneerina tehnyt aktiivisesti tunnetuksi mindfulness-menetelmää ja sen harjoittamisen hyötyjä Suomen lisäksi myös muualla Euroopassa esiintyen radiossa, TV:ssä sekä lehdistössä.