Työhyvinvointi-messut

Motiivit työhyvinvoinnin rakennuspalikoina

ke 14.09.2022 12:00-12:25

Työhyvinvointi-lava, E-halli

Motivaatiotekijät rakentavat osaltaan merkityksellistä työelämää ja työhyvinvointia.

Yksilöllisten motivaatiotekijöiden selvittäminen auttaa tunnistamaan yksilön ja tiimin erilaiset tarpeet. Tule kuulemaan, miten motivaatiotiedon pohjalta luodaan uusia keinoja ja toimintamalleja työhyvinvoinnin ja tavoitteiden saavuttamisen parantamiseksi muuttuvissa työelämän tilanteissa.

KTT Päivi Mayor on opiskellut kauppatieteitä Turun Kauppakorkeakoulussa ja väitellyt pian sen jälkeen tohtoriksi St. Gallenin yliopistossa Sveitsissä. Sveitsin vuosinaan Päivi teki pitkän uran mm. kansainvälisissä henkilöstönkehitystehtävissä UBS-pankissa, jolloin hän tutustui Reissin motivaatioteoriaan vuonna 2008, kouluttautui RMP (Reiss Motivation Profile®) Masteriksi Sveitsissä keväällä 2009 ja toi Suomeen muuton jälkeen työkalun kaikkiin Pohjoismaihin vuonna 2012.

Päivi toimii nyt päätoimisesti johtamisen yliopettajana TAMKissa (Tampereen ammattikorkeakoulu), jossa hän hyödyntää Reiss Motivaatioprofiilia (RMP) johtamiskursseilla, kun puhutaan motivaatiosta, itsensä johtamisesta ja muiden motivoivasta johtamisesta. TAMKin työn ohella Päivi kouluttaa ja sertifioi Motivaatiotalon toimitusjohtajan Kirsi Maneliuksen kanssa yhdessä uusia RMP Motivaatiovalmentajia.

Lisätietoja: motivaatiotalo.fi

 

Tervetuloa myös pohtimaan omia motiiveja työhyvinvoinnin näkökulmasta jokaisena messupäivänä klo 14.30–15.00 Aktiivialueelle, E 715, joka löytyy Suomen Motivaatiotalon osaston vierestä.