Työhyvinvointi-messut

Muutoksen keskellä – (työ)hyvinvointi 2030

to 20.05.2021 12:00-13:00

Ohjelmalava, E-halli

Yksilöllinen hyvinvointi, digitaalinen biologia ja radikaali läpinäkyvyys. Suhteemme hyvinvointiin on muutoksen keskellä. Presentaatio kirkastaa uusimpia hyvinvointikenttää muovaavia tuulia – ilmiöiden syntysyitä, yhteisiä nimittäjiä, haasteita ja mahdollisuuksia.

Luento käy läpi uusien innovaatioiden, terveysteknologioiden ja käyttäytymistrendien vaikutuksia sekä yksilön että työyhteisöjen hyvinvointiin.

Esiintyjä: Jaakko Halmetoja

Jaakko Halmetoja on hyvinvointi- ja ravintoasiantuntija sekä tietokirjailija, joka tunnetaan superruoka- ja biohakkerointi-ilmiöiden pioneerina sekä kotimaisten villiruokien popularisoijana. Viimeisen vuosikymmenen aikana Halmetoja on kansantajuistanut säännöllisten mediaesiintymisten sekä noin 100:n vuosittaisen yleisöluennon kautta lukuisten eri raaka-aineiden sekä terveysteknologioiden hyötyjä ja uniikkeja käyttötapoja. Halmetoja on toiminut neuvonantajana useille sekä suomalaisille että kansainvälisille terveysalan kasvuyrityksille ja työskentelee tällä hetkellä kehitysjohtajana Foodin-brändin taustalla. 

Teema: Työhyvinvointi