Työhyvinvointi-messut
{Content.image.alt

Tiedostava turvallisuuskulttuuri – Workshop

ti 11.09.2018 14:30-16:30
to 13.09.2018 10:30-12:30

Blenheim, kokoustilakäytävä, 2. krs

Valmennuksessa keskitymme ajatuksiin ja uskomuksiin, jotka ovat päivittäisen toimintamme takana. Tutkimme toimintakykyämme erilaisissa tilanteissa sekä kuinka havainnoimme ympäröivää maailmaa ja miksi vaaratilanteita kaikesta huolellisuudesta huolimatta syntyy.

Valmennus antaa käyttöömme työkalut, jotka mahdollistavat tiedostavamman toiminnan ja turvallisempien toimintatapojen valitsemisen nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Mahdollisuudet tehokkaampaan yhteistoimintaan työkavereiden ja asiakkaiden kanssa paranevat, kun kykenemme ymmärtämään paremmin omia ja toisten motiiveja. Inhimillinen tekijä voi riskin sijasta olla korvaamaton voimavara kaikessa tekemisessä ja erityisesti turvallisuudessa. Asenne ratkaisee aina ja kaikessa!

Valmentajana toimii kansainvälisesti kokenut transformational leadership- ja tiedostava turvallisuuskulttuurivalmentaja Erkki Anttila. Kansainvälisesti tunnettuja asiakkaita ovat mm. Renaultin ja Nissanin autotehtaat, joissa hän on valmentanut tiedostavaa turvallisuuskulttuuria kattavasti ylimmästä johdosta valmistuksen operaattoreihin.

Workshopeihin mahtuu 40 henkilöä ja vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Ilmoittaudu 7.9. mennessä osoitteessa: www.safetyawareness.fi