Työhyvinvointi-messut

Työelämän murros vaatii yksilöllisiä työhyvinvointipolkuja

to 15.09.2022 11:00-11:25

Työhyvinvointi-lava, E-halli

Työelämä on muuttunut nopeasti. Pysyvätkö työntekijät ja työantajat mukana tässä muutoksessa?
Aisti Health on toteuttanut hyvinvointitutkimuksia ja -kartoituksia laajalle joukolle suomalaisia työyhteisöjä ja siksi meiltäkin kysytään usein, miten suomalaiset työntekijät tällä hetkellä voivat. Vastataksemme tähän kysymykseen analysoimme laajan määrän dataa suomalaisista tietotyöläisistä viimeisen kahden vuoden ajalta ja löysimme muutaman työhyvinvointihaasteen, jotka vaativat uudenlaisia ratkaisuja. Miten nämä haasteet ratkaistaan ja varmistetaan, että Suomessa riittää työvoimaa ja suomalaiset pysyvät onnellisena ja tuottavana kansana myös tulevaisuudessa?

Puhujat:

  • Patrik Borg, Aisti Health Oy tuote- ja innovaatiojohtaja ja hyvinvointialan moniottelija. Patrik on uransa aikana ollut monessa mukana hyvinvointi- ja terveysalalla kuten muun muassa elintapatutkijana, puheenjohtajana tieteellisissä yhdistyksissä, kansanterveyshankkeiden suunnittelijana, tietokirjailijana, terveysasiantuntijana TV-ohjelmissa, terveysalan konsulttina sekä digitaalisten terveyspalveluiden kehittäjänä.
  • Pia Kantola, Aisti Health Oy, toimitusjohtaja
    Pia on kokenut yritysjohtaja, joka on kehittänyt ja skaalannut ohjelmistotuotteita ja datapohjaisia liiketoimintamalleja kansainvälisesti sekä johtanut laajoja organisaatioita.

Teema: 1