Työhyvinvointi-messut
{Content.image.alt

TYÖN ILO JA MOTIVAATIO – Miten löydän motivaation rutiinien keskellä?

ti 11.09.2018 12:30-13:00
ke 12.09.2018 12:30-13:00
to 13.09.2018 12:30-13:00

Speaker's Corner - Dublin, A-halli

Oman arvon tunteminen, omien vahvuuksien löytäminen ja yksilön merkitys tiimissä. Mitä on työn ilo? Konkreettisia vinkkejä motivaation synnyttämiseksi.

Case Kylä: Työn ilon sytyttäminen, toisen kierroksen naiset

Puhujat:

Veera Matilainen
Veera on hersyvä myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Hän valmentaa myynnin ammattilaisia ympäri Suomea sekä auttaa yrityksiä erilaisissa yritystoiminnan haasteissa, tuotteistamisessa ja markkinoinnin suunnittelussa. Inhimillisyys, aito välittäminen ja heittäytyminen ovat Veeran avainsanoja kaikessa tekemisessä. Rempseyden ja jämäkkyyden ansiosta Veeran kanssa päästään reippaasti eteenpäin ja erilaiset suunnitelmat laitetaan järjestelmällisesti toteutukseen.

Elisa Nissinen
Toimin työyhteisö- ja esimiesvalmentajana ja konsultoin henkilöstökokemukseen liittyvissä asioissa. Valmennan yksilöitä ja yrityksiä muutoksessa ja sisäisessä kasvussa. Autan ihmisiä johtamaan itseään paremmin. Minulle ei riitä pelkästään pinnallinen keskustelu, vaan haastan heitä katsomaan sisäänpäin. Kun omat rajat, vahvuudet, reaktiot, uskomukset ja käytösmallit ovat tiedossa, voi muutos alkaa oikeaan suuntaan. Työyhteisöissä löydän nopeasti ongelmakohdat ja autan rakentavasti niiden ratkaisussa. Henkilöstökokemus ja sen kehittäminen on intohimoni. Tuon tullessani selkeyttä, iloa ja positiivista muutosta.

KYLÄ Group on uuden ajan yrittäjien osuuskunta, joka koostuu
monialaisesta rohkeasta ja rohkaisevasta asiantuntijajoukosta ja
verkostosta. KYLÄläisten missio on vahvistaa yksilöä ja yhteisöä uuden
ajan murroksessa. Nähdään messuilla!

www.kylagroup.fi
www.facebook.com/kylagrouposk
www.instagram.com/kylagroup