Työhyvinvointi-messut
{Content.image.alt

UUSI TYÖ JA HYVINVOIVA TILA – Workshop

ti 11.09.2018 13:30-14:30
ke 12.09.2018 13:30-14:30
to 13.09.2018 13:30-14:30

Workshop-tila, A-halli 2. krs

Uups, jäikö työtila 90-luvulle? Kun työ muuttuu, myös tila muuttuu. Miten tila voi tukea uuden työn tekemistä?  Miten brändi näkyy tilassa? Voiko tila ohjata työn tekemistä yhteisöllisesti ja toiminnallisesti? Workshopissa pureudutaan aiheeseen osallistavien menetelmien kautta.

Workshopeihin mahtuu 20 henkilöä ja ne vaativat ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittaudu mukaan alta löytyvien linkkien kautta:

TIISTAI »

KESKIVIIKKO »

TORSTAI »

 

Workshopin fasilitoijat:


Hanna Niemelä
Hanna tekee kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua, tavoitteena tilan käyttäjän hyvinvoinnin parantaminen. Hanna taikoo tilat sellaisiksi, että siellä on yksilön hyvä olla. Tilat muokataan vuorovaikutteisiksi ja yhteisöllisyyttä edistäviksi. Asiakas osallistetaan suunnitteluprosessiin, jolloin lopputuloksesta tulee paras mahdollinen.

Kirsi Riihijärvi
Kirsi inspiroituu erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja rohkeista ja oivaltavista ratkaisuista. Kirsi työskentelee työnohjaajana ja fasilitoijana sekä luo ja testaa erilaisia sisältöjä osallistavin menetelmin. Ohjauksissaan Kirsi mahdollistaa omien voimavarojen löytämisen sekä raivaa väsyneitä ajatusrakennelmia ja käytäntöjä.

KYLÄ Group on uuden ajan yrittäjien osuuskunta, joka koostuu
monialaisesta rohkeasta ja rohkaisevasta asiantuntijajoukosta ja
verkostosta. KYLÄläisten missio on vahvistaa yksilöä ja yhteisöä uuden
ajan murroksessa. Nähdään messuilla!

www.kylagroup.fi
www.facebook.com/kylagrouposk
www.instagram.com/kylagroup