Työhyvinvointi-messut

Tervetuloa näytteilleasettajaksi

Ensi vuoden syyskuussa Tampereella nähdään ennennäkemättömän laaja turvallisuusalan ammattilaisille suunnattu tapahtuma, kun samaan aikaan järjestetään EuroSafety-messut, Työhyvinvointi-messut, Turvallisuus-messut ja Työterveyspäivät.

Vie kalenteriin

Henkilönsuojaimet, työhyvinvointi, palo- ja pelastustoimi sekä työturvallisuus

Tampereella on pitkät perinteet turvallisuusalan tapahtumille. EuroSafety-messut toimivat vuoteen 2012 asti nimellä Turvallisuus-messut. Nyt jo 16. kertaa järjestettävä turvallisuusalan suurtapahtuma on järjestetty Tampereella jo vuodesta 1988.

Varaa paikkasi Hinnasto

TOIVEISIIN VASTATTU:

Mukana myös palo- ja pelastustoimi

Viimeksi vuonna 2016 järjestetyssä tapahtumassa toivottiin ensi kerralla nähtävän myös palo- ja pelastustoimea sekä sairaankuljetuskalustoa. Nyt voimme iloksemme todeta tämän toiveen toteutuvan!

Katso kartta

Tapahtuma viimeksi vuonna 2016

Viimeksi syksyllä 2016 mukana olivat EuroSafety, Työhyvinvointi, Työterveyspäivät ja Logistiikka. Tapahtumassa vieraili kolmen päivän aikana 8 636 messuvierasta.

Näytteilleasettajia oli yhteensä 257 kpl ja näyttelyn koko oli yhteensä 7 250 m². Kävijätyytyväisyys oli 94 % ja näytteilleasettajatyytyväisyys 96 %.

Yhteistyössä STYL, SPLY ja TTL

Tapahtuman järjestää Tampereen Messut Oy. Yhteistyössä Suomen Työsuojelualan Yritysten Liitto STYL ry, Suomen Palo­kalustoliikkeiden Yhdistys SPLY ry ja Työterveyslaitos.