Työhyvinvointi-messut

Mikä on Työhyvinvointi?

Ihmisellistä työelämää

Työelämä muuttuu jatkuvasti ja työ on murroksessa. Työkyvyn ja työhyvinvoinnin ammattimessuilla korostetaan tänä vuonna vuorovaikutuksen tärkeyttä, sillä työyhteisön vuorovaikutuksellinen ilmapiiri koskettaa paitsi useaa työn osa-aluetta, myös sen jokaista osallista.

13.–15.9.2022

 

Vuorovaikutustaidot ovat ensisijaisen tärkeitä työelämätaitoja

Vuorovaikutus on aina kahden tai useamman tahon summa. Tulemmeko kuulluksi, nähdyksi ja huomioiduksi? Vaalitaanko osaamistamme ja kannustetaanko kyvykkyyttämme, jaetaanko palautetta rakentavasti, noustaanko oppimistilanteisiin yhdessä ja saammeko tukea? Työyhteisön vuorovaikutuksellinen ilmapiiri koskettaa paitsi useaa työn osa-aluetta, myös sen jokaista osallista. Miten laadukas vuorovaikutus muovaa työelämää? Miksi on tärkeää, miten olemme?

Kohtaamisella on merkitystä, myös työelämässä.

Rekisteröidy kävijäksi

Murros

Työelämä on murroksessa. Poikkeuksellinen pandemia-aika on vauhdittanut muutosta entisestään. Ihmisten tulee taipua joustavasti lähi-, hybridi- ja etätyön kirjossa.

Miten jaksamme kotitoimistolla? Onko paluu työmaalle raskas vai rakas kokemus? Ovatko työtilamme kehollemme sovinnaiset? Miten mieli seuraa fysiikkamme kintereillä? Entä toinen toistaan?

 

Millainen on työn tulevaisuus?

Merkityksellisyys

Nykyajan työelämässä korostuu tehtävien, suorituksen ja kokemuksen merkityksellisyys, työn arvopohja sekä henkinen anti. Työn psyykkinen vaikuttavuus, mielekkyys ja palkitsevuus ajaa usein myös parempien etuuksien ohi. Mikä siis motivoi työhön? Miten johdamme itseämme? Miten johdamme toisia? Millaisista asioista työ koostuu? Ja miten työ koostaa ihmistä? Onko enää olemassa erillistä työminää vai sulautuuko ihmisyytemme yhä vahvemmin myös työhön, kokonaisuuteen nimeltä elämä?

Kulttuuri

Hyvinvoiva työkulttuuri koostuu henkisistä ja fyysisistä ominaisuuksista. Salliva ja turvallinen työympäristö, sekä mielellemme että kehollemme, muovaa vapautta olla oma itsemme – sekä yhä osaavampi, tehokkaampi ja voimavaroja omaavampi työntekijä.

 

Miten tuemme yksilöllisyyttä ja rakennamme yhteisöllisyyttä? Mistä kulttuuri muodostuu, miten on mahdollista edesauttaa hyvinvoivan työelämän kulttuuria?

Tervetuloa työhyvinvoinnin ammattitapahtumaan!

Ihmisellisen työelämän ajankohtaisimmat uutiset suoraan sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje!


Työelämän superviikko Tampereella

Sukella työelämän syvyyksiin syyskuussa 2022 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa! Työelämän superviikko tarjoaa monipuolisen kattauksen ajatuksia herättävää sisältöä, ohjelmaa ja ennen kaikkea ratkaisuja. Oman alasi ajankohtaisimpien asioiden lisäksi nappaat edut ja synergiahyödyt myös rinnakkaistapahtumista, yhdellä käynnillä! Tai useammallakin, sillä tarjontaa työelämän superviikolla riittää. Lämpimästi tervetuloa!

Lue lisää Työhyvinvoinnin kanssakulkijoista:

EuroSafety-messut

Logistiikka-messut

Elintarviketeollisuus-messut