Työhyvinvointi-messut

Mikä on Työhyvinvointi?

Työhyvinvointi kuuluu kaikille

Hyvinvointi työssä yhdistää meitä kaikkia

Työelämä muuttuu jatkuvasti ja työ on murroksessa. Työkyvyn ja työhyvinvoinnin ammattimessuilla keskitytään työpaikan hyvinvoinnin merkitykseen niin yksilön kuin yrityksen kilpailukyvyn, maineen ja kannattavuuden näkökulmista. Tule mukaan!

Tervetuloa työhyvinvoinnin ammattilaisille suunnattuun tapahtumaan!

Uutiskirjeen tilaajat pysyvät uutisissa mukana.

Tilaa uutiskirje!

100 % hyvinvoiva yhteisö

 

Työhyvinvoinnin aakkoset

Kun työhyvinvointi on kunnossa, työnteko on mielekästä ja turvallista. Hyvinvointiin kuuluvat ergonomian ja turvallisuuden lisäksi:

  • hyvä johtaminen
  • yhdenvertaisuus
  • ilmapiiri ja ammattitaito

Työterveyslaitoksen mukaan panostukset työhyvinvointiin maksavat itsensä moninkertaisena takaisin, joten hyvinvoiva henkilökunta on työnantajan tärkein voimavara. Työpaikan hyvinvoinnin merkitys kilpailukykyyn, maineeseen ja kannattavuuteen onkin korvaamaton.

Työnantajille ja työntekijöille suunnattu tapahtuma esittelee:

  • tuotteita
  • palveluita
  • ratkaisuja

ja alan uusinta tietoa työhyvinvointiin, työterveyteen sekä työkykyyn liittyen. Tarjolla on monipuolisesti myös alan neuvontaa, koulutusta ja konsultointia sekä toiminnallista oheisohjelmaa, kuten työkykyyn liittyviä testauksia ja tyky-toiminnan esittelyä.


Työhyvinvointi: hyvinvointi työelämässä

Työkyvyn ja työhyvinvoinnin ammattimessut keskittyvät työpaikan hyvinvoinnin merkitykseen yrityksen kilpailukyvyn, maineen ja kannattavuuden sekä yksilön näkökulmista.

Työhyvinvoinnin edistäminen kuuluu sekä työnantajalle että työntekijöille. Hyvinvointia työssä voidaan parantaa esimerkiksi kehittämällä työoloja ja ammatillista osaamista, työkykyä ylläpitävällä toiminnalla sekä työterveyshuollon avulla. Työhyvinvointi-messuilta löydät ratkaisuja, tuotteita ja palveluita aiheista kuten fysioterapia, tyky-toiminta, kuntoutuspalvelut, työterveyshuolto ja -palvelut sekä ergonomia.

Lue lisää


Ammattitapahtumia kerrakseen

Samaan aikaan järjestetään useampi ammattitapahtuma. Tapahtumien sisältö ja tarjonta tukevat toisiaan omasta alasta riippuen, joten synergiahyödyt ovat mittavat. Tarjolla on monipuolisesti ratkaisuja yritysten tarpeisiin yhdellä käynnillä. Lue lisää tapahtumien omilta kotisivuilta: